Registration is closed for this course. Please contact the host for more information.

Practice Group

Estill Harjoitusryhmä: Äänikvaliteetit
Course ID: 1413
Date: 2023/01/12 to 2023/05/03 (YYYY/MM/DD) Time: 5.30 pm Cost: 600 € Language: Finnish
Instructors: Ira Kaspi
Contact: Ira Kaspi | laulustudio@irakaspi.fi | +358 40 504 6782
Course Location:
Ira Kaspi LauluStudio
Runeberginkatu 33 00100
Helsinki Uusimaa
Finland

ESTILL HARJOITUSRYHMÄ: Äänikvalitettit

Harjoitusryhmässä keskitytään Estilmallinmukaisiin 6:een äänikvaliteettiin (puhekvaliteetti, falsetto, sob, twang, belt ja ooppera). Jokaisella harjoituskerralla kerrataan kvaliteetin `resepti` eli siihen käytettävät äänifiguurit (-kuviot) ja niiden yhdistelmiä. Harjoitteita tehdään yksitellen ja ryhmässä.

Jokainen harjoitusryhmäkerta sisältää myös laulun, johon harjoitetta sijoitetaan.

Touko- ja joulukuun harjoitusryhmäkerroilla kerrataan lukukauden aikana jharjoiteltua. Tällöin oppilaat saavat tuoda harjoitusryhmään itse valitsemansa kappaleen, jossa on mahdollisuus käyttää harjoiteltuja asioita käytännössä.

Harjoitusryhmä kokoontuu yhteensä 10 x 2,5 tuntia tammikuu - joulukuu 2023 välillä.

Kokoontumiskerrat: tarkennetaan

Hinta/lukuvuosi: 600 € sis alv 24 % (Illmoittautuminen on sitova. Laskun voi halutessa jakaa kahteen erään. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan min. 50 %. Toinen erä laskutetaan tässä tapauksessa toukokuussa. Opetus on tarkoitus järjestää ensisijaisesti lähiopetuksena. Ryhmään voi osallistua myös etänä esim asumispaikkakunnan tai sairastumisen takia. Mikäli opetus jouduttaisiin kokonaan perumaan esim Covid - 19 edelleen jatkuessa eikä kurssia siirrettäisi verkkoon palautetaan siihen mennessä maksettu kurssimaksu kokonaisuudessaan.


Return to List