Registration is closed for this course. Please contact the host for more information.

Introductory Workshop

Estill Workshop- Sob/Cry- Korkealta ja hiljaa, ilon kautta ilman painetta!
Course ID: 2728
Date: 2024/01/07 to 2024/01/07 (YYYY/MM/DD) Time: 13.15-16.45 Cost: 70€ Language: Finnish Prerequisites: None
Instructors: Salla Talvi
Contact: Salla Talvi | laulattaako@gmail.com | +358415273857
Course Location:
Eiran musiikkiopisto
Ratakatu 1b A2 
00120 Helsinki Uusimaa
Finland

Kaikkihan huutaa osaavat, mutta korkealta hiljaa laulaminen on taitolaji!

Tässä work shopissa opit miten se tehdään turvallisesti ja ilman turhaa ilmanpainetta. Jo Estillin sanoin, "kaikilla on kaunis ääni"- tule löytämään omasi!

Work shopissa perehdytään Estill Voice Training Sob ja Cry kvaliteetteihin (Cry on muunnos Sobista). Käydään läpi ne äänikuviot (figures) joita tarvitaan näissä kvaliteeteissa. Opit reseptin kumpaankin kvaliteettiin. Pääset tekemään paljon käytännön harjoituksia niin ryhmässä kuin yksitellen, kannustavassa ja hauskassa ilmapiirissä. Kuunnellaan esimerkkejä ja sovelletaan opittua myös eri kappaleisiin. Lauletaan toki myös alempaa, ei pelkästään korkealta.;)

Saat ymmärrystä siihen miten ääni fysiologisesti toimii, miten voit oppia "kuuntelemaan" lihaksia ja hallitsemaan ääntäsi paremmin, mikä taas vapauttaa ilmaisun.

Tieto ei lisää tuskaa vaan taitoa!

Tule rohkeasti mukaan, takaan, että lähdet kotiin intoa täynnä ja mahdollisesta korkeiden äänien pelosta vapautuneena!

Kenelle tarkoitettu: kaikkien genrejen laulajille, laulun opettajille ja kaiken tasoisille laulun harrastajille, sekä muille äänenkäyttäjille, kuten opettajille, näyttelijöille ja puheterapeuteille, jotka haluavat myös laulaa. Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Estill Voice Trainingista, mutta workshop toimii myös hyvänä kertauksena ja syventää aiemmin opittua jos EVT on jo tuttua.

Opettajana toimii kokenut ja pidetty Salla Talvi, Estill Master Trainer (EMT) ja pop/jazz-laulunopettaja (Taideyliopiston Sibelius-akatemia ja Vantaan musiikkiopisto). Salla on myös NLP Trainer.

Palautetta Sallan opetuksesta edellisestä vastaavasta workshopista:

Kiitos Salla, sinun tapasi lähestyä asioita ja oppilaita on vaan täynnä lämpöä ja loistavaa pedagogiikkaa- Marjuska

Salla on ammattitaitoinen ja innostava kouluttaja. Esimerkit olivat selkeitä ja kurssiin sopivia.- Heli

5/5! Selkeätä opetusta ja hyvällä vauhdilla! - Hilkka

Ryhmän koko max 12 henkeä.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset: laulattaako@gmail.com, pe 22.12. mennessä. Saat laskun ilmoittauduttuasi.

Mikäli opetus joudutaan perumaan, palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaan.


Estill Voiceprint Plus™ is highly recommended for this practice group. Purchase this software (APP) for MAC or PC at the time of registration and receive 25% off the regular price. (This is a one-time offer at registration only).

A Certificate of Attendance will be issued upon completion of this workshop. This certificate is not a requirement for Trainer Certification in Estill Voice Training®.

Cancellation policies are at the discretion of the course instructor. Refunds or course credit may or may not apply. Refer to the course description or contact the course instructor for more information.

*Estill Voice Training®, and its parent company Estill Voice International, LLC, has neither an aesthetic nor gender bias and stands for the strengthening of cultural diversity, plurality and inclusion.


Return to List