Registration is closed for this course. Please contact the host for more information.

Special Topics

Estill Workshop- Kielen kesytys ja pehmeän kitalaen hallinta
Course ID: 2918
Date: 2024/03/10 to 2024/03/10 (YYYY/MM/DD) Time: 13.15-16.45 Cost: 70€ Language: Finnish Prerequisites: None
Instructors: Salla Talvi
Contact: Salla Talvi | laulattaako@gmail.com | +358415273857
Course Location:
Eiran musiikkiopisto
Pieni Roobertinkatu 16 2.krs 
00120 Helsinki Uusimaa
Finland

Tässä Estill Voice Training workshopissa paneudutaan perusteellisesti "kesyttämään" kieltä ja erityisesti sen takaosaa, jonka jännittäminen aiheuttaa paljon ongelmia äänentuotossa. Perehdymme myös pehmeän kitalaen hallintaan. Kun kielen jännitykset saadaan vapautettua ja pehmeä kitalaki aktivoitua, helpottuu erityisesti korkeiden äänien tuottaminen. Kieli on ratkaiseva esim. vokaalien muodostuksessa, artikulaatiossa, resonanssissa ja volyymissa. Pehmeä kitalaki auttaa tukemaan ääntä sekä tuomaan resonanssia ja kirkkautta ääneen.

Workshopissa pääset tekemään paljon käytännön harjoituksia, niin ryhmässä kuin yksitellen, turvallisessa, kannustavassa ja hauskassa ilmapiirissä.

Tieto ei lisää tuskaa vaan taitoa! Vain tulemalla tietoiseksi ongelmasta voi muuttaa sitä! Kolmenkymmenen vuoden opetuskokemukseni perusteella tiedän, että kielen jännittäminen on lähes jokaisen ongelma, ainakin jossain määrin. Nyt on siis aika päästä siitä eroon!

Tule rohkeasti mukaan, takaan, että lähdet kotiin intoa täynnä ja Estill-nälkä heränneenä tai lisääntyneenä! :) Koska kertaus on opintojen äiti, workshop sopii hyvin myös niille, joille Estill on jo tuttua.

Workshopista saat myös todistuksen.

Kenelle tarkoitettu: kaikkien genrejen laulajille, laulun opettajille ja kaiken tasoisille laulun harrastajille, sekä muille äänenkäyttäjille, kuten opettajille, näyttelijöille ja puheterapeuteille.

Opettajana toimii kokenut ja pidetty Salla Talvi, Estill Master Trainer (EMT) ja pop/jazz-laulunopettaja (Taideyliopiston Sibelius-akatemia ja Vantaan musiikkiopisto). Salla on myös NLP Trainer.

Palautetta Sallan opetuksesta edellisistä work shopeista:

Kiitos Salla, sinun tapasi lähestyä asioita ja oppilaita on vaan täynnä lämpöä ja loistavaa pedagogiikkaa. -Marjuska

Loistava! Kannustava, ystävällinen, turvallinen, huippuammattilainen. -Janette

Taitava ja osaava! Mukavan nauravainen, mutta kuitenkin tarkka ope! -Sanna 

Innostunut ja innostava, hyväksyvä, ymmärtävä ja hyvin selkeästi selittävä- Terttu

Innostava ja selkeä opettaja, jonka osaavassa ohjauksessa koin oppivani. Sain ideoita joita pystyn hyödyntämään työssäni puheterapeuttina ääniasiakkaiden kanssa. -Jutta

Ryhmän koko max 12 henkeä.

Lisätietoa ja sitovat ilmoittautumiset: laulattaako@gmail.com su 3.3. mennessä. Saat laskun ilmoittauduttuasi.

Peruutusehdot: Jos olet estynyt tulemaan paikalle, voit osallistua etänä tai luovuttaa paikkasi jollekin toiselle. Mikäli opetus joudutaan perumaan, palautetaan maksettu kurssimaksu kokonaan.

Estill Voiceprint Plus™ is highly recommended for this workshop. Purchase this software (APP) for MAC or PC at the time of registration and receive 25% off the regular price. (This is a one-time offer at registration only).

A Certificate of Attendance will be issued upon completion of this workshop. This certificate is not a requirement for Trainer Certification in Estill Voice Training®.

Cancellation policies are at the discretion of the course instructor. Refunds or course credit may or may not apply. Refer to the course description or contact the course instructor for more information.

*Estill Voice Training®, and its parent company Estill Voice International, LLC, has neither an aesthetic nor gender bias and stands for the strengthening of cultural diversity, plurality and inclusion.Return to List