Register with EVI: Step 1

Step 1: Register with EVT to reserve your seat.
Step 2: Pay tuition to instructor through payment link or direct email to course host.

Practice Group

Estill-tapaamiset: Figures for Voice Control -treeniryhmä Zoomissa Course ID: 3025
Date: 2024/07/25 to 2024/08/21 (YYYY/MM/DD) Time: 17-19(.30) Cost: 270 € (5 tapaamista) Language: Finnish Prerequisites: EVT Level 1 & 2
Instructors: Antti Annola
Contact: Antti Annola | anttiannola@gmail.com | +358405075986
Course Location:
ONLINE
ONLINE 
ONLINE FINLAND
Finland

Notes from your Trainer

Estill Voice Training -tapaamiset:

Figures for Voice Control -treeniryhmä Zoomissa

Tule kertaamaan, vahvistamaan ja tarkentamaan työskentelyäsi Estill-äänikuvioiden kanssa! Tapaamme etänä Zoom-palvelussa, joten voit osallistua tapaamisiin mistä päin maailmaa tahansa.

 

Estill-äänikuviot (Figures for Voice) tarjoavat täsmäharjoitteita äänen hallitsemiseksi: äänenkäytön kehittämiseen ja ongelmien ratkaisuun.

 

Tässä äänikuviot-sarjassa keskitymme valikoitujen Estill-kuvioiden kanssa työskentelyyn. Pyrkimyksenä on löytää täsmällinen lihastason työteho kunkin fysiologisen rakenteen parissa, ja tätä kautta täsmentää ja tehostaa äänenkäyttöä. Lopputuloksena on ylimääräisistä jännityksistä vapaa ääni, jota on vapauttavaa käyttää puhuen tai laulaen.

 

Kukin tapaaminen koostuu äänikuvioiden kertaamisesta sekä niiden harjoittelusta yhdessä. Tapaamisissa on mahdollista myös saada yksilöllistä ohjausta muiden samalla seuraten.

 

Tapaamisiin olet tervetullut, mikäli olet jo suorittanut EVT Level 1 ja 2 -kurssit. Tapaamiset soveltuvat hyvin kaikille, jotka haluavat kehittää ja tarkentaa Estillin äänikuvioiden hallintaa (Figures for Voice Control). Sopii hyvin myös sinulle, joka valmistaudut Estill Voiceprint -koetta varten.

 

Tapaamisia on yhteensä viisi, ja niiden yhteishinta on 270 € (sis. ALV). Mikäli osallistuja ei pääse osallistumaan kaikkiin tapaamisiin, maksua ei palauteta. Tapaamisen kesto on 2 h; 30 minuutin vara jätetään tapaamisen loppupäähän, ja se käytetään, mikäli osallistujia on yli kymmenen. Treeniryhmä toteutuu vähintään kuudella osallistujalla.

 

Tapaamisia ohjaa Estill Master Trainer Antti Annola, joka on yksi Suomen kokeneimmista Estill-opettajista. Antti toimii laulun- ja äänenkäytön opettajana laulajille, laulunopettajille ja näyttelijöille niin yksityisesti kuin myös ammattiteattereissa ja oppilaitoksissa. Päivätyönään Annola laulaa a cappella -lauluyhtye Rajattomissa.

 

Osallistujilla tulee olla suoritettuna Estill Level 1 & 2 -kurssit.

 

Aikataulu:

To 25.7. klo 17-19(.30)

Ke 31.7. klo 17-19(.30)

To 8.8. klo 17-19(.30)

To 15.8. klo 17-19(.30)

Ke 21.8. klo 17-19(.30)

">

Course Description

Estill Voiceprint Plus™ is highly recommended for this practice group. Purchase this software (APP) for MAC or PC at the time of registration and receive 25% off the regular price. (This is a one-time offer at registration only).

A Certificate of Attendance will be issued upon completion of this workshop. This certificate is not a requirement for Trainer Certification in Estill Voice Training®.

Cancellation policies are at the discretion of the course instructor.  Refunds or course credit may or may not apply.  Refer to the course description or contact the course instructor for more information.

*Estill Voice Training®, and its parent company Estill Voice International, LLC, has neither an aesthetic nor gender bias and stands for the strengthening of cultural diversity, plurality and inclusion.

 

 


Return to List