New hybrid course students will be automatically enrolled into Foundations of Estill Voice Training® in the Estill Voice Online Academy at the time of registration.

Register with EVI: Step 1

Step 1: Register and pay the EVT Resources fee.
Step 2: Pay tuition to instructor through payment link or direct email to course host.

Hybrid Level 1 and 2 Course

Level 1 and 2 Course
Course ID: 2944
Date: 2024/09/14 to 2024/09/22 (YYYY/MM/DD) Time: 9:30 - 18:00 Daily Cost: 400 EUR; Student up to 24 years with current ID (200 EUR) Language: Ukrainian Prerequisites: Foundations of Estill Voice Training (Online Academy)
Instructors: Corinne Mager
Contact: Alona  Kononchuk | alen4ik191086@gmail.com |
Course Location:
Online
Zoom Meeting 
Ukraine Europe
Ukraine

Ukrainian:

Цей курс призначений виключно для громадян України і буде представлений англійською мовою з українським перекладом. Використовуйте код RESOURCES50 під час реєстрації, щоб отримати знижку на оплату за матеріали.

Реєстрація на цей курс автоматично створить для вас обліковий запис Estill Voice Online Academy (якщо у вас його ще немає) і зарахує вас до всіх компонентів гібридного курсу 1 і 2 рівнів: 1) самостійний курс "Основи Estill Voice Training®", 2) "Фігури для голосу™" (онлайн або на локації) і "Рівень 2: Комбінації фігур для шести голосових якостей™" під керівництвом сертифікованого викладача EMCI.

Якщо у вас вже є обліковий запис в Онлайн Академії та/або ви придбали Основи Estill Voice Training®, продовжуйте реєстрацію, використовуючи електронну пошту користувача Онлайн Академії. Не купуйте курс "Основи Estill Voice Training®" повторно.

Оплата за матеріали, включаючи Основи Estill Voice Training®, PDF-версії робочих зошитів 1 і 2 рівнів, допоміжні матеріали, обслуговування клієнтів і сертифікат про відвідування, сплачується до Estill Voice International під час реєстрації: $195.00 USD (для нових студентів); $70.00 USD (для студентів, які проходять навчання повторно і вже придбали Основи EVT®).

Опис курсу:

Гібридний курс 1 і 2 рівнів призначений для всіх, хто хотів би покращити свій співочий або розмовний голос - співаків, акторів, викладачів вокалу, викладачів театрального мистецтва, дефектологів та інших фахівців у галузі вокалу. Рівень 1: Основи Estill Voice Training® та Figures for Voice™ навчають майстерності розмовної мови та співу і використовують вправи, які дадуть вам нові вокальні можливості для всіх стилів. Рівень 2: Комбінації фігур для шести якостей голосу™ поєднує в собі варіанти фігур з рівня 1 для розвитку шести якостей голосу - Speech, Falsetto, Sob, Twang, Opera та Belt. Цей курс пропонує чітке розуміння безмежних можливостей голосу, а також того, як зберегти його яскравим та здоровим.

Ваша гібридна подорож до розвитку вокальних можливостей починається з Основ Estill Voice Training®.

Цей повністю самостійний онлайн-курс познайомить вас з нашою унікальною і потужною системою для тренування голосу.

Вміст включає:

  • Відео
  • Короткі матеріали для читання
  • Анатомічні схеми
  • Дослідницькі вокальні вправи з Estill Voiceprint Plus™.
  • Рефлексія в щоденнику

Подорож продовжується з "Фігурами для голосу" та "Рівень 2: Комбінації фігур для шести голосових якостей" в режимі реального часу онлайн або на локації за допомогою EMCI. Цей компонент вивчає кожну фігуру Estill (вокальну структуру) та якість голосу Estill (рецепт), а також включає в себе:

  • Робочий зошит 1-го рівня ™, Make & Move Larynx ™, Робочий зошит 2-го рівня ™, допоміжні роздаткові матеріали
  • Вступ до рівня 1: 13 фігур (вокальних структур) для голосу™.
  • Вступ до рівня 2: Комбінації фігур для шести якостей голосу™.
  • Вокальні вправи для розвитку діапазону, сили, чистоти та витривалості
  • Навчання та обговорення у великих та малих групах
  • Майстер-класи/відкриті тренінги по репертуару або розбір конкретних ситуацій

Реєструйтеся на курси "Основи Estill Voice Training®", "Фігури для голосу" та "Рівень 2: Комбінації фігур для розвитку шести голосових якостей" і сплачуйте реєстраційний внесок за допомогою кнопки "Register with EVI: Step 1", що знаходиться вище.

Наполегливо рекомендуємо використовувати Estill Voiceprint Plus™ для цього курсу. Придбайте це програмне забезпечення (APP) для MAC або ПК під час реєстрації та отримайте знижку 25% від звичайної ціни. (Ця пропозиція діє лише при реєстрації).

Після завершення цього курсу вам буде видано сертифікат про відвідування рівнів 1 і 2. Цей сертифікат є однією з вимог для отримання сертифікату тренера в Estill Voice Training®.

Політика скасування залишається на розсуд викладача курсу. Повернення коштів або зарахування курсу може бути застосовано або не застосовано. Для отримання додаткової інформації зверніться до опису курсу або зв'яжіться з викладачем курсу.

*Estill Voice Training® та її материнська компанія, Estill Voice International, LLC, не має ні естетичних, ні гендерних упереджень і виступає за зміцнення культурного розмаїття, плюралізму та інклюзії.

Політика скасування та повернення платежів. У випадку скасування цього курсу інструкторами, всім учасникам буде повернена оплата за курс у повному обсязі. Або, в якості відшкодування, учасники мають право забронювати місце на майбутньому курсі, що буде проводити Корін Магер (Corinne Mager). Учасники, які за власним бажанням відмовились від своєї участі у курсі, мають право отримати відшкодування плати за курс в повному обсязі до 1 липня 2024 року, або, за бажанням, можуть перевестись на інший аналогічний Тренінг 1 та 2 рівнів безкоштовно. Після 1 липня учасники можуть отримати відшкодування 50% вартості курсу або перенести свою реєстрацію на будь-який інший майбутній курс. Після 7 вересня 2024 року кошти за скасування участі не повертаються. Кошти, витрачені на оплату Додаткових матеріалів, включно з робочими зошитами, міні-курсом «Основи Estill Voice Training», та програмою «Voiceprint» поверненню та відшкодуванню не підлягають.

What have past participants said about our online course? Що минулі учасники сказали про наш онлайн-курс?

Надзвичайно задоволена,що вас знайшла і наважилась взяти участь!Крута організація,приємна компанія,завжди усі тренери були відкриті до питань та давали розгорнуті відповіді,ділились досвідом та пояснювали найкращим чинок

Дуже вдячна за можливість навчатися методу, який базується на наукових дослідженнях. Усі тренери були чудові.

Дякую всій команді, яка готувала цей тренінг. Завжди мала тягу до науки та аналізу будь якої інформації. Тому для мене - просто знахідка такі знання і такий детальний розбір усіх вокальних тонкощів. Раніше багато питань не мали конкретних відповідей. Все життя співаю і більше 15 років викладаю вокал. Вивчала багато інших методик, але сьогодні можу впевнено сказати, щоб бути справжнім професіоналом - треба опиратись саме на Estille voice.

Дякую Estill Voice за безцінні знання про голос , за можливість вчитися рідною українською мовою! За впевненість і любов до себе і свого унікального звучання, які з'являються після навчання! За щирість !

Я неймовірно рада що мала можливість навчатися на першому україномовному тренінгу EVT Емоції не передати словами!

Я отримала купу знань, інструментів які тепер допомагають у вирішенні моїх вокальних цілей!

До того ж, отримала велике задоволення від самого процесу навчання! Все пройшло дуже легко та комфортно, а тренери та інструкторка були щирі, розуміючі та позитивні!

Я дійсно вдячна всій команді яка працювала над проведенням тренінгу, все дійсно було на найвищому рівні!

Мега задоволена тренінгом! Багато вокальних речей розклала по поличках, дякую усім, організація супер

Хочу ще

Це були чудові 5 днів з новою інформацією та напрямом подальшого руху. Дякую всій команді тренінгу Естілл українською!

Рекомендую пройти кус з Estill Voice Training усім викладачам вокалу в Україні. Час розібратися в анатомії вокального апарату, і давати учням сучасну, науково підтверджену інформацію. Corinne Mager - чудова інструкторка, з якою складні структури стають зрозумілими!

Дуже щаслива, що потрапила в це середовище!

Супер тренінг, який наповнений масою цікавої інформації. Навіть якщо здається, що ти знаєш достатньо про голос - вам здається Після тренінгу, я по іншому стала розуміти усі вокальні процеси. Звичайно, потрібно багато ще практикуватися, аби засвоїти дану інформацію. Дякую за організацію та переклад українською)) Ви супер

На тренінг я йшла з запитом детальніше зрозуміти роботу голосу та навчитись свідомо керувати ним, бо це дає стабільність та впевненість кожному вокалісту. В процесі навчання я закрила свій запит і дуже вдячна всім хто причетний до організації та проведення тренінгу українською мовою Подача інформації, організація, переклад, робота в практичних групах - все на високому рівні. Ціную роботу та енергію, яку кожен доклав для того, щоб цей тренінг відбувся))

Надзвичайно круто і я дуже радію, що мені випала така чудова можливість дізнатись та вивчити EVT краще та глибше, вважаю що це потрібно кожному, хто працює з голосом

It was interesting experience to attend Estill Voice training ! I really like it. I received there a lot of new information about voice , and specifically anatomy of voice. Advice this study for everyone who are looking for answers to questions about voice!

Дякую усій команді тренінгу Level 1&2 EVT за супер професійне навчання, за чітку організацію, за теплу атмосферу і нові знання! Впевнена, скоро зустрінемось із вами на подальших навчаннях

Life was divided into before and after.



Return to List